Counter

blogger tracking

Sunday, 11 December 2011

Seronok dapat "KAWAN"

Seronok... Seronok... Seronok...
Terima kasih ek....
Bukak blog pepagi ni dah ada 6 org kawan...
Terima kasih sebab bagi support....
Saya dah follow kamu semua balik...
Kecuali nana..sebab tak dak link la syg...
If terbaca..bagi link ek...
Saya follow awak balik...
Keterujaan budak baru berbolging..hahaha...
Sapa la follower yang ke7 ek..
My favourite number ni...
Masih dalam proses pembelajarn...
Kat shoutbox tu pun takde link...
Uwaaa....camne nak berkawan2 ni...
Nak komen pon kekadang tak leh...
Alaaaa...tgh semangat ni...
Btw...thanx to all of u yang sudi bagi support utk newbie cam saya ni...
Amat menghargai nya..
Luv ya.. =)

2 comments:

Ms. LaLA said...

hehe... Selamat ber blogging. memang seronok dunia blog nie.. macam2 kisah dapat kita ketahui.. Salam perkenalan. :)

BukanSekadarNama said...

thanx ms lala.. nice to know u.. keep in touch..salam perknalan =)