Counter

blogger tracking

Thursday, 22 December 2011

Camne nak menabung....?

Hari ni malas nak update kisah hati sudah... Lagi jaga hati...hati manja & mengada2..so biarkan...

Hari ni nak citer sal nak menabung.. Tapi baru nak mula langkah.. Dah stuck.. Adoyai... Apa la nasib.. As a new blogger.. cam tertarik ngan nuffnang ni.. Saja2 la nak try tempek iklan kot2 ada yang sudi2 klik2 & leh menabung cket2.. lama2 bnyk leh kot jadi kaya.. Hahaha..



Baru jer daftar.. tang blogger bio tu dah stuck... Dah ulang2 buat pun tak leh gak.. kang dah isi semua.. But bila nak submit.. kuar one box "please answer all question".. Adoiyai...Apa ke benda dia suh isi lagi ni.. Tak paham den.. ada 4 soklan jer..dah jwb pun 4 tu.. Hurm... Takde rezeki malam ni..try esok la.. Ada kekwn yg reti tak? Ajarkan....



Ok la..mood lari dah..nk p kejar jap.. Till meet u all then.. Pray for ur happiness & Wealthness... Hahaha... :)

4 comments:

MaryaYusof said...

Akak pun xretilah pasal nuffnang ni...nak gak belajar...mane tau boleh jd kayo...hahaha~

BukanSekadarNama said...

hehe.. t kita sama2 belajar ok..kot2 leh sama2 kaya..insyaALLAH.. :)

Farid said...

hehe....masuk laa....selama sebulan saya pakai...dh rm27....nk usha masuk la blog saya

BukanSekadarNama said...

wow..sebulan 27.... ajar la..blur ni...