Counter

blogger tracking

Sunday, 18 December 2011

Meluat kat diri sendiri!!!

Happy sunday fren...
Bagi yang memang bercuti..mmg happy la kan.. Leh relax2..leh lepak2... Bagi yg tak cuti tu.. Its ok..Kerja tu pun satu dari ibadah jugak.. Janji buat dgn jujur & ikhlas.. Kan3??

Sebenarnya mood tak bape ok hari ni.. Akibat mimpi yang tak berapa syok semalam.. Hukhuk.. Sedih kot mmp tu.. Mimpi ada org dah tak mo kwn.. Nampak jer trus balah.. Argh..alangkah rasa hina nyer diri ni... Sampai hati kan!!

Mimpi jer pun.. Drama jer lebih kan... Hukhuk.. Tapi sedih jugak2.. Sebab in real life pun...dia dah 'bo-layan'... Apa la nasib diri ini.. Kita dah buat sehabis baik pun tetap dibalas dgn cara yang tak baik.. Apa la nasib diri ini.. Dalam cuba menguatkan diri.. Mengalir juga airmata ni.. Budus!!!

Meluat kat diri sendirir.. Sebab dok igt kat org yg ntah igt kita ke tak.. Tapi apa kan daya.. Dah cuba bertahan sekian lama..  Pretend like everthing is good.. Smile..but not from my heart... Try to be strong enough.. But its kill me inside.. Oh Allah..I need You.. Plz..give me some happiness...



"Air mata duka itu kadangkala ubat bagi sengsara, jika diadun dengan doa. Tuhan sering ditemui dalam derita lebih dari dalam gembira."

6 comments:

COOL RC STORE said...

Ubat hati ada 5 perkaranya
-yg pertama baca Quran dan maknanya
-yg kedua solat mlm dirikanlah
-yg ketiga berkumpulah dgn org soleh
-yg keempat perbanyakkn berpuasa
-yg kelima zikir malam panjangkan lah..

salah satunya dapat kita menjalani..
moga2 Allah Taala mencukupi....

Mudah2an kamu lebih tenang dan heppy ;) aminnnn...

Anonymous said...

Dengan mengingati ALLAH..hati menjadi lebih tenang..

BukanSekadarNama said...

thanx mr coool....
u r truly cool..
& the way make me cool..
insyaALLAH

BukanSekadarNama said...

mr anonymous..thax dear...

MaryaYusof said...

Life is too short to be sad dear... salam ziarah & follow~

BukanSekadarNama said...

thanx marys.... i hope i'll be happy one fine day.. happy in truly.. insyaALLAH..will follow u back...