Counter

blogger tracking

Saturday, 10 December 2011

Saya tak nak follower..saya nak kawan......

Ni dah entri ke7.. Sorang follower pun tak de lagi.. Alaaa...jom la follow.. Nanti kita follow la awak balik.. Kita nak cari kawan2 ni.. Nak cari kawan2 blogger... Bukan la budget nak glamour..tapi sekurang2 nyer apa yang kita kongsi kat sini.. Ada kawan2 yang boleh share sama2.. Jom la.. Jom la..



Saya cari kawan2 baru.. Sebab selama ni semua saya simpan & pendam sendiri.. Saya tak ckp berani utk luah & berkongsi dengan kawan2.. Sebab tu saya buat blog ni.. Utk saya kongsi per yang saya rasa.. Sedih sgt2 bila sowang2...

Terima kasih kerana sudi singgah... Terima kasih kalau sudi membaca.. Terima kasih kalau sudi jadi 'kawan'...




Rasa “sakit” saat merasa tidak punya siapa, JUJUR..
Sangat PERIT ditelan, sangat SUKAR dilalui bahkan sangat MENYEDIHKAN bila diingat..
Tiada TELINGA untuk MENDENGAR, tiada BAHU untuk BERSANDAR..
Tiada siapa untuk meluahkan rasa dan tiada apa yang terluah..

Namun saat itulah hati MEMUJUK :

Wahai diri, ALLAH kan ada..
 Dan ALLAH itu sudah LEBIH dari CUKUP untukmu...
ALLAH tidak mengutuskan kamu sesiapa...
kerana DIA cuma mahu kamu BERKONGSI peritmu hanya padaNYA.. 
Ya ALLAH, hilangkanlah rasa GUNDAH di hatiku ini..

2 comments:

::Wardatul Shauqah:: said...

salam..awak2 ...saya pollow awak..pollow me back yaa..selamat datang dalam dunia blogging..keep it up n salam perkenalan ^^

BukanSekadarNama said...

Wsalam....
Maceh dear pollow kita..
Dah pollow awak gak...
Salam prkenalan.. =)